Uutiset

Blogeihin

Animaatiosarja työllisyyskokeilulle

Julkaistu 19.5.2021 - Sari Isotalo

Stooritaivas on tuottanut kolmen animaation sarjan Helsingin työllisyyden kuntakokeilulle. Animaatioiden kohderyminä ovat työnantajat, työnhakijat sekä kuntakokeilusta kiinnostuneet. Monimutkaisen asian tiivistäminen pariin minuuttiin on aina haaste, mutta kekseliäillä animaatioilla ja yksinkertaistetulla kerronnalla onnistuimme. Animaatiot tehtiin myös usealla kiellä, muun muassa venäjäksi. Esimerkin läydät Stooritaivaan vimeo-sivulta.

Stooritaivas Helsingin kaupungin videotuottajaksi

Julkaistu 15.12.2017 - Sari Isotalo

Stooritaivas on valittu yhdeksi kolmesta Helsingin kaupungin videotuottajista. Helsinki kilpailutti julkisesti videotuotantonsa syksyllä. Olemme ylpeitä, että kovassa seurassa tulimme valittujen joukkoon. Ensimmäisen videon teimme Safe Stadi -projektille jalkautuvasta nuorisotyöstä. Sen voi katsoa vimeostamme tai Safe Stadi -sivustolta. Odotamme innolla yhteistyötä Helsingin kanssa, tarjoaahan kaupunki loputtoman määrän hienoja, kertomisen arvoisia tarinoita.

Alanyassa aurinko paistaa aina

Julkaistu 13.2.2017 - Sari Isotalo

Alanyan matkaoppaat

 

Vanha kunnon Alanya ei petä koskaan. Aurinko, palmut ja turkoosi meri. Herkullinen ruoka ja ystävälliset ihmiset. Kaikesta kummallisestakin selviytyvät sankarit, matkaoppaat. Turistit, joista jokainen löytää jotain itselleen mieluista. Julkkikset, jotka  saavat lomailla rauhassa ja tehdä yllättäviä ja haastavia asioita. Maisa, Matti Nykänen, Toni Nieminen, Aki ja Rita, Ällä, Meiju Suvas, Diandra ja monta muuta. Heidät kaikki läydät Alanyan matkaoppaista Foxilla tänään kello 20. Stooritaivas ylpeänä esittää.

 

Tuotantoyhtiöt YLEn uutisissa

Julkaistu 28.9.2016 - Nina Kallio

YLE uutisissa kerrottiin tiistaina 27.9. kotimaisten tuotantoyhtiöiden tilanteesta. Stooritaivaan Sari on haastateltavana.

Alla linkki, tuotantoyhtiöt kohdassa 15:25.

http://areena.yle.fi/1-3066894

YLE_uutiset_stooritaivas

Ihastutaan Espanjaan!

Julkaistu 5.9.2016 - Sari Isotalo

Maisa ja Niko tekevät sen, mikä tuntuu ennakkoon mahdottomalta. He heittävät läppää, etsivät ja ihmettelevät ja löytävät Kanarian saarista ja Kataloniasta jotain, mitä ei ole ennen nähty. Stooritaivaan uusin sarja Maisan ja Nikon luksusmatkat starttaa tänään Foxilla kello 20. Kannattaa voittaa omat ennakkoluulot ja ihastua. Sekä Maisaan että Nikoon ja Espanjaan.

Maisan ja Nikon luksusmatkat_Stooritaivas

Yhtä hymyä!

Julkaistu 30.5.2016 - Stooritaivas

Stooritaivaan yhtiökokous vietettiin perinteen mukaan vesillä. Hymyistä voi päätellä miltä tulevaisuus näyttää. 

P.S. Päätettiin investoida selfie-keppiin.

Stooritaivas_yhtiökokous_2016

Koiruuksia

Julkaistu 17.5.2016 - Stooritaivas

 

Viikonloppu alkoi suloisissa merkeissä kun päästiin kuvaamaan uutta sarjaa rescue- koirista. Nämä Viipurin koirien kautta uuden kodin löytäneet höpönassut nähdään kesällä Iltasanomien ISTV:llä. Tarkoituksena on tavoittaa tässä ajassa oleva ilmiö ja samalla antaa näkyvyyttä tärkeälle työlle.

 

Stooritaivas_tarhakoiralle_koti_ISTV

 Stooritaivas_tarhakoiralle_koti_ISTV

Reippaat tytöt Unelma ja Anelma 

Mitä ne meistä ajattelee????

Julkaistu 17.3.2016 - Stooritaivas

Huomenna se sitten selviää. Siis se, mitä Suomen kansa Alanyan sankareista oikein ajattelee. Sohvaperunat Yle TV 2:ssa ruotii maanantaina ensi-iltansa saanutta jaksoamme. Jos se jäi sinulta näkemättä, no hätä. Uusinnat Foxilla lauantaina klo 19 ja sunnuntaina klo 15.30.

Sohvaperunoiden jaksot YLE Areenassa:

http://areena.yle.fi/1-3245752

Alanyan sankarit Stooritaivas

Nyt valloitetaan Espanja

Julkaistu 1.3.2016 - Nina Kallio

 

Hola! Tänään lähti kuvaustiimi kohti Kanariaa ja Maisan ja Nikon rusketuksen voi tarkistaa syksyllä FOXilla. Hasta luego!

http://www.foxtv.fi/news/maisa-ja-niko-luksusmatkalle-espanjaan 

Maisan ja Nikon luksusmatkat_Stooritaivas

Uusi aluevaltaus

Julkaistu 2.12.2015 - Sari Isotalo

Tämä on pitänyt meidät kiireisenä viimeaikoina. Maisa ja miehen tuoksu alkaa ISTV:llä perjantaina 4.12.2015. 

Katso ensimmäinen jakso tästä: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1449192551244.html 

Maisa_ja_miehen_tuoksu_ISTV

Maisa_ja_miehen_tuoksu_ISTV

 

 

Blogit

Uutisiin

Kännykät narikkaan

Julkaistu 1.4.2014 - Vilja Roihu

Rakastan illallisia pitkän kaavan mukaan. Sitä kun saan suunnitella, laittaa, valmistella ja koota ihmisiä yhteen. Kun vihdoin saan kalenterihaasteiset ihmiseni kerättyä saman pöydän ääreen, odotan kuitenkin kauhulla sitä hetkeä kun joku sanoo ”näittekö sen..” tai ”törmäsittekö siihen videoon?”. Ja aina pöydästä löytyy joku, jonka facessa linkki ei ole tullut vastaan, tai jolta twitter –hehkutukset ovat menneet ohi. Tästä seuraakin aina maailmani romahduttava jatko: ”Odota, mä näytän, sun on pakko nähdä tämä.” Sitten siinä istutaan, kahvit ja konjakit kädessä ja katsellaan jonkun firman mainossarjaa, vapaaehtoisesti ja innoissaan. Eikä siinä mitään, hyvin tehdyt klipit lähentelevät taidetta. Mutta näiden kommenttien seurauksena meitä istuu kuusi nulipäätä tuijottamassa tabletin ruutua, hiljaa. Ja sitten keskustelu jatkuu ”Hei, mulla on kans yksi, odota mä näytän!” Tällainen Youtube-levyraati kestää helposti toista tuntia. Tästä syystä kotonani vallitsee Youtubekielto.

 

Ei siinä mitään, että ollaan yhdessä hiljaa. Mutta minulla on mutta. Vietän itse liikkuvan kuvan ääressä ...